Hirdetés

hostess.lap.hu / : : : HOSTESS - ÜGYNÖKSÉGEK : : :

: : : HOSTESS - ÜGYNÖKSÉGEK : : :

Prémium kategóriás hostess ügynökség

Statiszta-, hostess- és modellközvetítés

Kiállítások, promóciók, kiemelt rendezvények, fogadások, bálok, sajtótájékoztatók, konferenciák céges rendezvények és számos más esemény lebonyolítását segítő hostessek / hostok biztosítása. Animátor közvetítése. Igény szerint supervisor/ok biztosítása, akik koordinálják és felügyelik a munkát. Országos lefedettségű hostess adatbázis.

APPLE PARTY SERVICE

A Sygno Hostess és Promóciós ügynökség

AVALON HOSTESS STÚDIÓ

Hostess • Modell • Fotó • Ügynökségi szolgáltatások

Hostessek és modellek rendezvényre, konferenciára, promóciókra, kiállításokra

HOSTESS- ÉS MODELL KÖZVETÍTÉS RENDEZVÉNYEKRE, KIÁLLÍTÁSOKRA, PROMÓCIÓKRA

hostess/statiszta/modell közvetítés

host- hostess, fashion, foto, reklám, statiszta és modell adatbázis.

"Amennyiben olyan partnert keres marketing-eseményeinek támogatására, aki megbízható, figyel Önre és alkalmazkodik igényeihez, jó helyen jár."

hostess- és modellügynökség

Rendezvényszervezés,esküvőszervezés és kivitelezés,partyszervíz céges bulikra teljes lebonyolítással, host-hostess szolgáltatás,manager szervízelés karrier építéssel egybekötve,és sok más programtervezés egy helyen.-kihelyezést és köszönöm!

budapesti autókereskedésekre és utazási irodákra specializálva

Hostess állások után böngészik? A Workania.hu weboldal összeszedte Önnek az ország álláshirdetéseit és rendszerezte, hogy minél könnyebben megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb állást, legyen Hostess állás vagy egyéb munkakör. A http://workania.hu segít

hostess ugynokseg, professzionalis portfoliokszites

Hostess és modell munkák

HPD Service - Debrecen

Juhé Sun Rendezvény Iroda

Hostess és animátor feladatok ellátása rendezvényeken.

LS Hostess Ügynökség

Hostess,Modell,Táncosok

Hostess ügynökség, Hostess munka, Host, Hostess, Hostess képzés

Az NPI fő profilja a hostess szolgáltatás. Munkánkat a szakmában szerzett sokéves tapasztalatra, a megrendelői igények ismeretére alapozva végezzük.A "host" kifejezés eredeti jelentésének megfelelően munkatársaink (hostessek/hostok) alkalmi házigazda-szerepet töltenek be elsősorban protokoll-eseményeken, rendezvényeken, kiállításokon, szabadtéri megmozdulásokon.

Hostess ügynökség és rendezvényszervezés

Planet Line Hostess Ügynökség

A legszebb modellek

Team Up Hostess Közvetítő és Rendezvényszervező Ügynökség

Venerehostess Hostess ügynökség

A legszebb hostess és modell lányok a neten! Regisztrálj te is!!!

Hostess aktivitások Lehet szó eladásról, rendezvényről, kóstoltatásról, divatbemutatóról, road show-ról, szórólapozásról, alkalmi vagy állandó munkáról, nappali vagy éjszakai jellegről. Rendezvényszervezés Céges rendezvények, gálavacsorák, állófogadások, nyitó/záró ünnepségek, egyedi kérések maradéktalan megvalósítása, rendezvények teljes bonyolítása.

Wingsevent - Hostess regisztráció

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet diákmunkaerőt kínáló vállalkozásunk, melyet egyetemisták és főiskolások részvételével alapítottunk. Cégünk szakmai vezetői több mint egy évtizede vannak jelen a diákmunka szervezés területén. Hozzáértésünk és piaci ismeretünk hozzájárulhat Partnereink sikereihez. Feladatunk, az Y Generáció diákjai és a Munkaadók közötti kapcsolatfelvétel kialakítása.

Magyar és külföldi fotómodellek weboldalai, fotóstúdiók, modellügynökségek.

Fair Trade Event hostess&host közvetítés országosan

Hirdetés
Meghatározás:

A hostess munka kemény és olykor veszélyes világba viszi a hölgyeket. Azért jött létre ez az oldal, hogy segítsen ellavírozni ebben a kusza világban. Host és hostess ügynökségek tanfolyamok és szakmai portálok, országos és budapesti rendezésben.

A hostess munka kemény és olykor veszélyes világba viszi a hölgyeket. Azért jött létre ez az oldal, hogy segítsen ellavírozni ebben a kusza világban. Host és hostess ügynökségek tanfolyamok és szakmai portálok, országos és budapesti rendezésben.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: : : : HOSTESS - ÜGYNÖKSÉGEK : : :
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés